Graag wil ik me eerst eens voorstellen. Mijn naam is Tineke Kemper en sinds september 2015 heb ik mij aangesloten bij het bedrijf Forever Living Products.

Het jaar 2015 begon niet als mijn beste jaar. Sinds mijn 18de jaar werkte ik als verpleegkundige in een ziekenhuis. Later heb ik een management opleiding gevolgd en werd ik teamleider op een afdeling. Helaas verkeerde dit ziekenhuis in grote financiële problemen en gedwongen ontslagen waren onomkeerbaar. En ik zat daarbij…
Daarbij werd mijn vader in februari ernstig ziek en met veel verdriet heb ik 5 weken later afscheid van hem moeten nemen. In die periode had ik dus veel zorgen.
Tot een goede vriend van mij me uitnodigde om eens langs te komen.
Hij vertelde over het bedrijf Forever Living Products en welke kansen dit mij zou kunnen bieden. De hoge kwaliteit van de Aloë Vera producten en het unieke verdienconcept sprak mij gelijk aan. Door de vele goede verhalen die ik hoorde over mensen die Aloë Vera zijn gaan drinken, werd ik bij voorbaat al enthousiast. Ik wist ook mensen die ik zou kunnen helpen met hun gezondheidsklachten! Aangezien ik op dat moment ook moe en lusteloos was, ben ik gelijk begonnen met de Vital 5 box. Voor meer energie en je fitter voelen. Na 3 weken was ik al overtuigd! Het was lang geleden dat ik me zo goed had gevoeld. Fit, energie, vrolijk en weer zin om dingen te ondernemen! Al heel snel merkte ik ook dat ik van mijn darmklachten af was. Rommelingen, krampen en een opgeblazen buik waren verleden tijd! Ook heb ik de testbox uitgeprobeerd, omdat ik altijd al iemand was van de crèmes, lotions, zalfjes en andere verzorgingsproducten. In één woord: fantastisch!
Na een half jaar twee keer daags drinken van de Aloë Vera, kwam de hooikoorts periode eraan. Nooit kon ik in het voorjaar naar buiten. Niesen, verkouden, rode en prikkende ogen; elk voorjaar kwam het terug. Nu (mei) kan ik zeggen dat ik nog geen hooikoorts klachten heb! En dat zonder medicatie! Ook heb ik nog geen klachten van mijn zonneallergie gehad. Ik kan dus oprecht zeggen dat het dagelijks drinken van Aloë Vera mij weldegelijk een goede gezondheid heeft opgeleverd.
Ik ben me gaan verdiepen in het bedrijf en ik kon alleen maar voordelen opnoemen. Een goede gezondheid en financiële onafhankelijkheid zijn twee hele belangrijke aspecten voor mij. En nog belangrijker: dit anderen gunnen!
Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in natuurlijke producten, gezondheid en het verdienconcept. Dit alles heeft er toe geleid dat ik het bedrijf  “gezond4ever” ben gestart. Op deze site leest u meer over de Aloë Vera producten van Forever Living Products en de mogelijkheden die dit bedrijf U kan bieden.