Kansen

 

FOREVER: EIGENZINNIG ÉN SUCCESVOL:
Forever is inmiddels uitgegroeid tot wereldmarktleider in Aloë Vera – en bijenproducten. De combinatie van absolute kwaliteitsproducten én de eigenzinnige bedrijfsaanpak heeft ervoor gezorgd dat Forever in de afgelopen 38 jaar een stabiele groei heeft weten te realiseren, dwars door alle economische crisissen van de afgelopen drie decennia. Men koos vanaf het prille begin ervoor om alles, van plant tot klant, in eigen beheer te houden. Zo zijn de plantages in o.a. de Dominicaanse Republiek, het indrukwekkende hoofdkantoor in Scottsdale, Arizona, de fabrieken in Amerika, het distributiecentrum in Oud Gastel (NL) en de meeste van de lokale hoofdkantoren allemaal in eigen bezit en wordt alles uit eigen hand gefinancierd. Forever is daardoor niet afhankelijk van banken, aandeelhouders of leveranciers hetgeen door de jaren heen voor veel rust en zekerheid heeft gezorgd. Ook het unieke Forever Benelux kantoor in Baarn (Nederland) is in eigen bezit en behoort wereldwijd tot de twintig grootste vestigingen van Forever. Sinds de start in 1997 is Forever Benelux uitgegroeid tot een goed georganiseerd hoofdkantoor dat haar FBO’s op een breed vlak ondersteunt in hun dagelijkse activiteiten in de drie landen van de Benelux: België, Nederland en Luxemburg. Een ander aspect van de eigenzinnige bedrijfsvoering is de manier waarop de producten wereldwijd in de markt worden gezet en het daaraan gekoppelde unieke verdienmodel.
 
UNIEK VERDIENCONCEPT:
Voor de distributie van de producten koos Forever niet voor de traditionele kanalen van importeurs, groothandel en winkels. Men koos ervoor om de enthousiaste gebruikers zelf de kans te geven een stukje distributie en marketing op zich te nemen, om daarmee een goed inkomen te bouwen. Iedereen die dat wil en enthousiast is over de Forever producten, wordt daarbij in de rol van FBO beloond op basis van een uniek en genereus compensatieplan, met een eerlijke en duidelijke verdeelsleutel en gelijke mogelijkheden voor iedereen. Juist nu merken wij dat meer en meer mensen op zoek zijn naar een andere, meer flexibele manier van werken en leven. Een negen-tot-vijf baan wordt voor steeds meer mensen minder vanzelfsprekend. Juist voor hen biedt Forever concrete mogelijkheden zowel voor mensen die met een interessante bijverdienste genoegen nemen als ook voor hen die met Forever een hoofdinkomen willen opbouwen. Werken met het verdienconcept van Forever betekent een zeer flexibele manier van werken vanuit uw eigen omgeving, met veel vrijheid en ongelimiteerde financiële doorgroeimogelijkheden. Het stelt u in staat een bovengemiddeld inkomen te genereren dat zelfs overerfbaar is. En dit alles zonder hoge investeringen of risico’s, en werkend met mensen die u zelf uitkiest en waarvoor u echt iets kunt betekenen. Daarmee is echter niet gezegd dat het allemaal vanzelf gaat. Het vergt een niet aflatend enthousiasme, visie en doorzettingsvermogen en een duidelijk doel waar u naartoe wilt werken. Ook bij Forever geldt: de aanhouder wint.
 
MOND – TOT – MOND RECLAME ALS MARKETING INSTRUMENT:
Als FBO houdt u zich voornamelijk bezig met het maken van mond-tot-mond reclame in uw eigen sociale netwerk. Uw sociaal netwerk bestaat uit iedereen die u -min of meer- kent. Dus niet alleen familie, vrienden en bekenden, maar ook de vrienden en bekenden van hen. Meestal blijkt dus dat iemands sociale netwerk in werkelijkheid veel groter is dan men in eerste instantie denkt. Dat iemand u enigszins kent of leert kennen is belangrijk omdat mond-tot-mond reclame het beste functioneert als er al een bepaalde mate van vertrouwen is.
Door zelf de producten van Forever te gaan gebruiken gaat u zelf de opvallende werking ervan aan den lijve ondervinden. Met deze ervaring in uw achterhoofd praat u voor u het weet enthousiast over Forever. Door deze welgemeende en authentieke mond-tot-mond reclame in uw sociale netwerk zal zo als vanzelf interesse gaan ontstaan. Die interesse is tweeledig.
 
Aan de ene kant zal er interesse ontstaan in het gebruik van onze gezondheids- en verzorgingsproducten. Mensen die het belangrijk vinden om hun gezondheid te behouden en/of te verbeteren door het dagelijks gebruiken van Aloë Vera. Deze mensen worden mede-gebruiker en nemen de producten bij u af. Dit is dus één bron van omzet en dus inkomen!
 
Aan de andere kant zullen er zeker mensen geïnteresseerd zijn in het verdienconcept als FBO. Ze zien wat u doet als FBO en hoeveel plezier u daaraan beleeft. Als deze personen zich bij u aansluiten (zich registreren als FBO) gaan zij op hun beurt in hun eigen sociale netwerk aan de slag. En ook daar ontstaat uiteindelijk omzet. Omdat deze nieuwe FBO’s vanuit uw sociale netwerk zijn ontstaan en u deze mensen een stuk begeleiding geeft, verdient u in ons verdienmodel ook over hun omzet.
De mond-tot-mond reclame beperkt zich dus niet tot de werking van de producten, maar betreft ook de unieke manier van geld verdienen die Forever als bedrijf aan mensen te bieden heeft. Deze manier van werken wordt ook wel “netwerkmarketing”, “Multi Level Marketing” of “Team Marketing” genoemd. Al 38 jaar bewijst Forever dat deze Forever-manier van werken loont en groeimogelijkheden biedt die vrijwel geen enkele traditionele baan u kan bieden.
 
LEUREN MET PRODUCTEN: NIET BIJ ONS:
Het is belangrijk om u vanaf het begin te realiseren dat netwerkmarketing bij Forever niets te maken heeft met “verkopen” in de traditionele zin van het woord. Het enige wat u doet als Forever Business Owner is het aantrekken van zowel mede-gebruikers als collega-FBO’s, puur op basis van uw eigen positieve ervaringen met enerzijds de producten en anderzijds het bedrijf en het verdienconcept. Het zal uw oprechte enthousiasme zijn die mensen over de streep trekt, niet uw verkooppraatjes. Forever heeft in haar 38-jarig bestaan wereldwijd een zéér goede reputatie opgebouwd. Integriteit en eerlijkheid zijn belangrijke onderdelen van het imago van Forever, waar wij grote waarde aan hechten.
 
EEN MOGELIJKHEID OM ANDEREN TE HELPEN:
Forever is veel meer dan gezondheids- en verzorgingsproducten. Door de hoogwaardige kwaliteit en uitgekiende samenstelling doen wij mensen vaak verstelt staan van de werking. Mensen voelen zich beter, zien er beter uit en veruit de meeste gebruikers vinden de producten het geld meer dan waard. Maar het zijn niet alleen mede-gebruikers die vaak hun dankbaarheid zullen tonen aan u als FBO. Ook collega-FBO’s die erin slagen om succesvol te worden met Forever, zien vaak hun leven een positievere wending nemen, dankzij u! Wat is er mooier dan het gevoel te hebben dat je iets goed doet met wat je doet. Dat je anderen kunt helpen. Ook dat is Forever!
 
GROEIENDE MARKTSEGMENT:
Meer en meer mensen nemen zelf de verantwoordelijkheid voor hun gezondheid en proberen proactief gezondheidsproblemen voor te zijn. De vraag naar natuurlijke en kwalitatief hoogwaardige gezondheids- en schoonheidsproducten blijft -ook in de Benelux- sterk toenemen en lijkt zich niets aan te trekken van economische turbulentie om ons heen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de markt voor gewichtsbeheersing? Forever biedt in deze markt een bewezen en uniek gewichtsbeheersingsprogramma gebaseerd op onze Aloë Vera drank. Of de markt voor sport en wellness? Met name de markt voor gezondheidsdranken en functionele sportvoeding zal naar verwachting de komende jaren een groei laten zien. Forever is op deze markt actief met diverse voedingssupplementen en gezondheidsdranken en heeft vanuit haar Aloë Vera achtergrond echt iets bijzonders te bieden. Samen met de bijzondere manier van werken, waar zelfstandige Forever Business Owners de (mond-tot-mond) reclame verzorgen, hebben we een succesvol concept in handen. Wij nodigen u uit om volop met ons mee te groeien en de mogelijkheden die Forever u als FBO biedt volop te benutten.